IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Thirsty (OPEN!)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rainbow

avatar

Aantal berichten : 39
Naam : Bunny

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18 jaar
Rang: Dunno!

BerichtOnderwerp: Thirsty (OPEN!)   vr sep 09, 2016 4:36 pm

Op haar knieën zat het meisje aan de rand van het beekje. Zo kwam er modder op haar spijkerbroek, maar dat vond ze niet zozeer erg. Rainbow plooide haar bleke handen in een kommetje en schepte er wat water mee op, waarna ze haar handen naar haar mond bracht en het water opslurpte. Natuurlijk waren haar handen niet helemaal waterdicht, maar het werkte goed genoeg. Rainbow besteedde niet zo veel aandacht aan het water dat ertussendoor sjijpelde en op haar broek viel, waardoor er nu heel wat natte plekken op zaten. Het meisje stond weer op en veegde haar handen af aan haar broek, ondertussen wat van de modder erafkloppend. Hehe, nu had ze geen dorst meer; wat zou ze nu eens gaan doen?

Open, iedereen mag antwoorden :')

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Étain

avatar

Aantal berichten : 20
Naam : Demi

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19
Rang: -

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   vr sep 09, 2016 5:20 pm

De jonge vrouw leunde tegen één van de vele bomen aan die zich langs de smalle stroom begaven. Roze blaadjes fladderden op langzaam tempo naar beneden om vervolgens op de grond of op haar lichaam te vallen. Ze was bijna begraven in de roze zooi, wat aangaf dat ze hier al een flinke tijd had gezeten. Haar blauwe ogen staarden recht voor zich uit, haar hand hing slapjes uit haar mond terwijl ze het kleine beetje dat van haar nagels over was tot bloedens aan toe af kauwde. Het kauwen werd zo nu en dan verstoord door onsamenhangend gemompel, waarop er weer stilte kwam en ze weer op haar nagels begon te bijten. Toen het bleek dat ze niet alleen was, viel haar hand naast haar neer. Een meisje van haar leeftijd knielde neer bij de rivier om wat te drinken. Het meest opvallende aan de andere jongedame was toch wel haar haren die in iedere kleur van de regenboog waren gekleurd. Geamuseerd trok de brunette haar wenkbrauw omhoog. Zoiets leuks had ze hier nog niet gezien. Ze duwde zichzelf omhoog, waardoor haar magere gestalte nog zichtbaarder werd voor de rest van de wereld. Ze stapte op het andere meisje af, nam in stilte één van de gekleurde plukken haar in haar hand. "Wat mooi!" bracht ze ineens uit, waarop ze haar niet-meer-zo-witte tanden bloot lachte.    
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainbow

avatar

Aantal berichten : 39
Naam : Bunny

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18 jaar
Rang: Dunno!

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   vr sep 09, 2016 5:26 pm

Ergens schrok Rainbow wel toen er plotseling iemand haar lange regenboogkleurige haar aanraakte en daarna uitriep hoe mooi ze het vond, maar dat schudde ze snel weg. Met een grote glimlach keek ze het meisje - of de jonge vrouw, aangezien ze waarschijnlijk wel ietsje ouder was dan haar, en tevens ook groter - aan. "Ik weet het! Leuk hé!", antwoordde ze, haar ijsblauwe opkijkend naar de felblauwe van het meisje. Even flikkerde haar ogen naar beneden, naar het opvallende litteken in haar mondhoek, maar ze vroeg het niet - nog niet. Eerst moest ze zien in wat voor hout ze gesneden was. Rainbow glimlachte breed en ook haar ogen lachten mee. Ze was altijd vrolijk, en dat was dan ook hélemaal vrolijk; het was geen act, zoals velen altijd geloofden. Ze kende de betekenis niet van emoties als verdriet of angst of schaamte. Ze kende wel woede; ze werd soms wel eens kwaad, maar dat waren uitzonderingen. Ook maakte haar onverschilligheid tegenover angst haar niet roekeloos; ze was immers slim, ook al was ze niet zo sterk.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Étain

avatar

Aantal berichten : 20
Naam : Demi

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19
Rang: -

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   vr sep 09, 2016 6:02 pm

Het regenboogharige meisje was zichtbaar geschrokken van haar plotselinge actie, maar dat had ze al wel verwacht. Niemand vond het een comfortabel gevoel wanneer er ineens iemand voor je opdoemde. Vooral als het Étain zelf was, want de brunette had niet echt gevoel voor persoonlijke ruimte. Vandaar dat ze ook bijzonder dichtbij het onbekende meisje stond; hun neuzen konden elkaar bijna aanraken. Normaal waren mensen al achteruit gedeinsd, althans, in de normale wereld. Maar de normale wereld bestond niet meer. Étain grinnikte even zachtjes voor haar hand zich verplaatste van het haar van het andere meisje naar diens kaaklijn, waarop ze even lieftallig in haar wangen kneep. "Heel leuk," herhaalde ze zachtjes. Ze had door dat de blik van het meisje voor haar op het litteken aan haar mond rustte. Haar hand ging terug naar haar eigen gezicht, waar deze op haar litteken gezet werd. "Wil je weten hoe ik die heb gekregen?" vroeg ze, nog steeds met haar tanden volledig ontbloot. Zo staarde ze het andere meisje aan, wachtend op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainbow

avatar

Aantal berichten : 39
Naam : Bunny

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18 jaar
Rang: Dunno!

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   vr sep 09, 2016 6:20 pm

Ze stonden iets te dichtbij elkaar naar haar smaak, maar ze deinsde niet achteruit. het was raar toen haar slanke hand over haar kaaklijn streek en toen in haar bleke wang kneep, maar Rainbow deinsde nog steeds niet achteruit; noch kwam er een frons in haar gladde voorhoofd. Dat was iets waar ze simpelweg niet aan meedeed. Daarom bleef de grote glimlach op haar gezicht. Haar blauwe ogen gleden terug naar de mondhoek van het meisje voor haar toen die haar hand weer op haar eigen gezicht legde. "Tuurlijk!", antwoordde Rainbow vrolijk, met een kinderlijke nieuwsgierigheid. Degene die haar dat gegeven had wist echt wat hij deed, dat zag ze... Het moest vast pijn gedaan hebben. Oh, ze wenste eigenlijk echt dat ze erbij had kunnen zijn, dat ze de schreeuwen van het meisje voor haar had kunnen horen toen haar mond zo pijnlijk opengespleten werd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Étain

avatar

Aantal berichten : 20
Naam : Demi

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19
Rang: -

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   vr sep 09, 2016 7:47 pm

Het meisje voor haar was nogal bleek. Niet dat Étain zelf echt een donkere huid had, maar deze vreemdeling was aan de nog blekere kant. Misschien dat ze hier nog niet zo lang was, of dat ze zich vooral in de kleine nederzettingen schuilhield. Hoe dan ook, ze had niet bepaald veel zonlicht gezien. Een briesje streek over het gebied, wat het water lichtjes deed rimpelen en de haren van Étain voorzichtig meenam. Ze staarde langs het meisje heen naar het stroompje, vroeg zich af hoe diep het was. Diep genoeg om iemand in te verdrinken, dat was zeker. Haar ogen schoven weer terug naar de vreemdeling die vrolijk uitriep dat ze het verhaal wel wilde weten. De ogen van Étain lichtten op. "Mijn vader was een alcoholist. Mijn moeder was een lafaard," begon ze, terwijl ze nerveus haar lippen likte en aan het restant van haar nagels plukte. "Je hoeft maar één slechte dag te hebben. Mijn vader had een slechte dag," ging ze langzaam verder. Soms wist ze het verhaal niet helemaal meer, dus moest ze een beetje nadenken. En eventueel wat improviseren. "Hij pakte het keukenmes, weet je wel, zo'n vleesmes. Zo'n grote... Zette het in mijn mond en deed dit," zei ze, wijzend naar het litteken. Ze liet even een stilte vallen, wat was er verder eigenlijk gebeurd? Haar ogen lichtten weer op. "Je had mijn moeder moeten horen schreeuwen!" zei ze, haar lach amper in houdend. Terwijl ze uitlachte, liet ze een magere hand door haar ongewassen haren strijken. "Mama was ineens zo'n lafaard niet meer." Misschien was dat wel beter geweest, anders had ze nu twee littekens gehad. Aan de andere kant, dan had ze een leuke permanente glimlach gehad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainbow

avatar

Aantal berichten : 39
Naam : Bunny

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18 jaar
Rang: Dunno!

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   vr sep 09, 2016 7:52 pm

Het bleke meisje glimlachte opgetogen. Het klonk als iets waar ze bij had willen zijn; het moest zo leuk geweest zijn om haar moeder te horen schreeuwen. Har vader wist wat hij deed. Rainbow knikte, haar blauwe ogen glinsterend in het zonlicht. "Ik wou dat ik erbij was!", antwoordde ze enthousiast, de kinderlijke toon totaal niet passend bij de betekenis van die zin; in deze context toch. Het leek eerder alsof ze over een verjaardagsfeestje hadden, dan de permanente verminking van het meisje voor haar. Nog steeds stonden ze oncomfortabel dicht bij elkaar, en Rainbow maakte daar gebruik van door haar lange armen om het meisje voor haar te slaan en haar een knuffel te geven. Ze trok haar dicht tegen haar magere lichaam aan, zich niets aantrekkend van of ze dat nu wou of niet. "Ik wou dat ik haar schreeuw had kunnen horen!", vervolgde het tengere meisje, nog steeds even enthousiast. Het was wel duidelijk dat ze hier thuishoorde, dat ze niet helemaal goed in haar hoofd was; maar dat gold waarschijnlijk evengoed voor het andere meisje.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Étain

avatar

Aantal berichten : 20
Naam : Demi

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19
Rang: -

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   vr sep 09, 2016 8:54 pm

Het enige wat ze zich nog echt herinnerde, was het gevoel dat haar mondhoek bijna tot aan haar oor werd opengespleten. Ze weet niet of ze geschreeuwd had, of het bloedde, hoe het precies allemaal was gegaan. Ze wist alleen nog de pijn en het litteken dat als een zieke souvenir op haar gezicht stond voor iedereen om te zien. Étain's gezicht verloste zich van de sprankelende ogen en de glimlach toen het meisje luidruchtig meedeelde dat ze erbij had willen zijn. Vervolgens werd ze meegetrokken in een dikke knuffel. Het bleke meisje liet weten dat ze haar moeder graag had horen schreeuwen. Étain's hand kroop naar de keel van het andere meisje, waar het een sterke greep op beide weerszijden van haar nek legde. Étain likte haar lippen even bedenkelijk. Ze was niet bepaald iemand met een plan, alles ging eerder impulsief. "Ik wil jou wel eens horen schreeuwen," zei ze zachtjes. Nogmaals likte ze gauw haar lippen, het was onderhand een soort van tic geworden. Vervolgens liet ze haar hand weer naast haar eigen lichaam hangen en creëerde wat meer ruimte tussen de twee. "Heb je nooit geleerd om niet over iemand's moeder te praten?" mompelde ze vervolgens, half verstaanbaar. Manieren, manieren. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainbow

avatar

Aantal berichten : 39
Naam : Bunny

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18 jaar
Rang: Dunno!

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   vr sep 09, 2016 9:02 pm

Rainbow verstijfde voor een nanoseconde toen ze de handen van het andere meisje op de zijkanten van haar nek voelde die haar lucht even afkapten. Okay, Rainbow, hou je in; onthou dat dit gevaarlijke mensen zijn. Dat was moeilijk voor haar, het lag niet in haar natuur om zich iets aan te trekken van wat anderen dachten; aan de andere kant, had ze wel genoeg eigenwaarde om ervoor te zorgen dat ze zichzelf niet dood kreeg. Ze hield haar gekuch in toen het meisje haar weer losliet. De glimlach op haar bleke gelaat verdween echter niet bij de zachte woorden van het bruinharige meisje voor haar. Soms genoot ze nog wel eens van pijn voor haarzelf; ze had littekens op haar benen van die tijd. Maar dat was al even geleden, toen ze nog tiener was geweest en andere dingen probeerde. dat was anders dan eekhoorns in brand steken en vleugels van vogels afknippen, zoals ze als kind nog wel eens deed ter amusement. Bij de volgende vraag haalde ze haar schouders op, al zette ze wel een stapje naar achteren; subtiel, voor zover dat kon. "Nope.", antwoordde Rainbow, de 'p' poppend in haar mond. Ze zwaaide haar lange regenboog haar naar achter en bestudeerde het meisje voor haar. Hoe zou ze reageren? Ze kon altijd in de beek springen als het echt te gevaarlijk werd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Étain

avatar

Aantal berichten : 20
Naam : Demi

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19
Rang: -

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   vr sep 09, 2016 9:54 pm

Aan de palm van haar hand voelde ze het hele lichaam van het meisje verstijven, voor even maar. Toch genoot ze altijd met teugen van al die kleine emoties en reacties. Hoe de keel uitzette wanneer iemand naar adem hapte, hoe warm de huid werd wanneer iemand bang was. Ze wist dat ze niet genoeg kracht had om veel uit te halen op dit moment. Ze was mager, ongetraind, zwak. Ze had betere tijden gekend, dat was zeker. Maar ze was ook vindingrijk, kon veel met weinig. Toen Étain het meisje los had gelaten en afstand had gedaan, stond die grote glimlach nog steeds op haar smoel. En ze had eigenlijk niet anders verwacht; die glimlach had het bleke gezichtje niet verlaten sinds Étain haar gezien had. Ze was een doorzetter, er brandde toch iets van een vuur in haar en het was amuserend voor zolang het voortduurde. De vreemdeling gaf vervolgens aan dat soort manieren nooit geleerd te hebben en Étain schudde zachtjes met haar hoofd. "Het maakt ook niet uit. Ze bestaat niet meer," mompelde ze, half tegen zichzelf, half tegen de ander. Even kort grinnikte ze weer. "Ze was er nooit echt om mee te beginnen." Ze likte haar lippen bedenkelijk, zich afvragend wat ze nu moest doen. "Jij hebt vast ook wel mommy of daddy issues. Met zo'n haarkleur," ging ze ongecensureerd verder met haar chaotische gedachtegang. Alleen mensen die zich ergens tegen wilden afzetten, zouden zoiets drastisch doen, toch?    
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainbow

avatar

Aantal berichten : 39
Naam : Bunny

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18 jaar
Rang: Dunno!

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   za sep 10, 2016 3:12 pm

Het bleke meisje haalde haar schouders wat op en toonde dit keer haar rechte tanden in haar glimlach. Dat zag er altijd wat dreigender uit, zeker als je dat deed zonder echte reden. "Mommy en Daddy hadden geen tijd voor Arianne.", antwoordde ze, haar echte naam gebruikend. Ze had nooit echt getolereerd dat mensen haar zo noemden, behalve haar ouders dan - maar die hadden geen tijd, die waren te druk, en ze waren als ze thuiskwamen te moe om naar haar te luisteren. "Dus Arianne werd Rainbow en Rainbow heeft geen ouders nodig.", eindigde ze haar korte verhaaltje, haar ijsblauwe ogen geamuseerd glinsterend. Een normaal mens zou het erg vinden dat ze altijd alleen moest spelen, zichzelf bezig moest houden, maar Rainbow niet. Ze had daardoor haar hobby gevonden; haar hobby die haar weliswaar naar hier heeft gebracht, uiteindelijk, maar hier was het niet zo saai als in de 'echte' wereld.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Étain

avatar

Aantal berichten : 20
Naam : Demi

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19
Rang: -

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   ma sep 12, 2016 1:59 am

Er verscheen een kleine grijns op haar gezicht toen ze antwoord kreeg op haar politiek incorrecte vraag. Blijkbaar hadden haar ouders geen tijd voor haar gehad, en zoals (bijna) iedereen wist, konden isolatie en verwaarlozing tot bijzondere dingen leiden. En blijkbaar was haar naam Arianne, iets dat Étain waarschijnlijk nog wel zou onthouden. Ze luisterde in stilte verder terwijl Arianne haar verhaal deed. Had ze een soort van alter ego geschapen? Het was iets dat vaak gebeurde bij slachtoffers van misbruik. Soms kon de geest het niet meer aan en leek het haast in tweeën te splijten. Of in drieën, vieren, vijven. Hoe gek je het maar wilde maken. En dit alter ego heette Rainbow, wat ergens ook weer de haarkleur verklaarde en vice versa. Étain trok geïnteresseerd haar wenkbrauw omhoog. "Ouders zijn vergankelijk," zei ze toen rustig. Ze waren makkelijk te vervangen, door alles en iedereen. Door een vriend, door jezelf, door een goed boek. Om als persoon gevormd te worden, had je geen ouders nodig. Om het goed te laten verlopen misschien wel, maar dat was een volledig andere zaak. Étain likte haar lippen en haalde een magere hand door haar haar, waaruit een vrij grote pluk meekwam. Weinig eten had zo zijn nadelen. Ze grinnikte zachtjes terwijl ze de lange haren op de grond liet dwarrelen. "Wie heeft jou grootgebracht, Arianne?" Was het haarzelf? Haar kleurrijke alter ego? Had ze wel iemand gehad die belangrijk voor haar was geweest? Étain was aan het graven en het werd alsmaar interessanter.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainbow

avatar

Aantal berichten : 39
Naam : Bunny

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18 jaar
Rang: Dunno!

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   ma sep 12, 2016 7:14 pm

Een boze blik gleed over haar ogen toen Étain haar echte naam gebruikte. "Arianne bestaat niet meer.", antwoordde ze, haar stem helemaal anders dan ervoor; nu kon je erin horen dat ze niet helemaal normaal was, dat ze gevaarlijk kon zijn als ze dat wou. Het moment duurde maar een seconde alvorens ze terug haar witte tanden bloot glimlachte. Ze antwoordde niet op de vraag die Étain haar gesteld had; dat vond ze niet de moeite. Wie haar had grootgebracht? Alles en niets. Iedereen en niemand. De straat en haar huis, de lucht en de grond, water en vuur. Het was zo'n filosofische vraag - tsja, wat bracht iemand groot? Omdat ze nadacht veranderde haar uitdrukking, was het niet meer echt de glimlach die er altijd op bleef - net als wanneer ze sliep, was er een bijna vredevolle uitdrukking op te vinden; tot ze terug bij haar positieven kwam en de enge glimlach er terug op plaatste.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Étain

avatar

Aantal berichten : 20
Naam : Demi

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19
Rang: -

BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   di sep 13, 2016 12:14 am

Het was duidelijk dat ze nu met Rainbow te maken had, want het meisje werd boos toen ze de naam Arianne gebruikte. Ze gaf aan dat Arianne niet meer bestond, wat Étain alleen maar nieuwsgieriger maakte. Was er echt niks meer over van het meisje dat ze eens was? Het moest allemaal vast wel een stuk traumatischer geweest zijn dan 'papa en mama lieten me altijd alleen' om zo'n breuk tussen beeld en realiteit te creëren. Étain was nog even stil, wachtend op een antwoord waarvan ze vrij zeker wist dat het toch niet meer zou komen. Toch leek het meisje behoorlijk in gedachten, iets dat ervoor zorgde dat die constante glimlach verdween. Blijkbaar was glimlachen iets dat ze bewust deed. Maar waarom? Étain begon weer aan haar nagels te krabben, waar nog maar weinig van over was. "Niets persoonlijks," mompelde ze, amper hoorbaar. "Niets persoonlijks. Ik vind mensen gewoon... heel interessant," mompelde ze verder. Het interesseerde haar wat mensen bewoog bepaalde dingen te doen. Misschien dat ze anderen daarom ook zo ver had gepushed.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Thirsty (OPEN!)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Thirsty (OPEN!)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Isolation Project :: North :: Creek-
Ga naar: