IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Antonio

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Antonio

avatar

Aantal berichten : 18
Naam : Bunny

Character sheet
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Rang:

BerichtOnderwerp: Antonio   vr sep 09, 2016 7:10 pm

Volledige naam: Antonio Abramo
Bijnaam: Playboy, Loverboy
Leeftijd: 20 jaar
Geslacht: Mannelijk

Persoonlijke zending: Spuitbus 'Axe' deodorant

Uiterlijk (foto):
 
Faceclaim: Garrett Hedlund
Korte omschrijving uiterlijk: Antonio heeft bruin kort haar en felblauwe ogen. Hij is zeker knap, en dat weet hij ook. Antonio is 1m75 groot, wat nog redelijk klein is volgens hem; hij is gespierd maar niet overdreven. Antonio is ook heel ijdel; hij besteed veel aandacht aan zijn uiterlijk, en je zult hem nooit stinkend of vuil tegenkomen. Zijn persoonlijke zending is een Axe deodorant, waar hij dan ook altijd enorm naar ruikt - bijna overdreven, al is hij ervan overtuigd dat de meisjes dat sexy vinden. Ook al is hij Italiaans van afkomst is zijn huid bleek, iets dat iedereen altijd raar heeft gevonden maar nooit mee gelachen omdat zijn vader zo rijk en belangrijk is.

Innerlijk: Antonio is een zelfverzekerde jongeman. Je zal hem nooit verlegen of beschaamt tegenkomen. Hij weet goed wat hij wil en hij zal op niets stoppen om dat te krijgen. Antonio is ook ijdel, hij houd van zijn uiterlijk en hij besteed er veel aandacht aan. Hij is een Playboy, hij speelt graag met de harten van meisjes en hij houdt van de aandacht die ze hem geven. Hij is het gewend om altijd te krijgen wat hij wil en is enorm verwend. Antonio is een charmante jongeman die, als hij dat wil, enorm vriendelijk en als de perfecte man kan overkomen. Hij beschermt de mensen en de dingen waar hij om geeft en kan erg territoriaal zijn; met zijn spieren wil je zeker het risico niet nemen om iets van hem te stelen.
Sterke punten: Zelfverzekerd, beschermend, charmant
Zwakke punten: Verwend, ijdel, playboy

Geschiedenis: Antonio was de enige zoon van een rijke Italiaanse zakenman. Zijn moeder was al vroeg gestorven en hij is grotendeels opgevoed door nanny's, die hem helemaal verwenden op vraag van zijn vader. Die deed dat als excuus, omdat hij nooit bij Antonio kon zijn. Antonio was al die aandacht al vroeg gewend. Als tiener was hij populair op school, vooral bij de meisjes; de jongens zagen hem al snel als concurrentie, maar de meisjes vielen op zijn looks. Op 15 jaar is hij naar Amerika verhuisd, waar hij ook meteen de meisjes van zich af moest slaan. Hij had een duidelijk Italiaans accent, wat ze blijkbaar erg sexy vonden. Hij vond al die aandacht echter niet erg; hij vond het maar normaal. Antonio had tegen zijn 16 jaar elke maand wel een nieuw vriendinnetje. Hij was zijn maagdelijkheid dan ook vroeg verloren, en daarna nooit echt gestopt. Zijn problemen begonnen allemaal, volgens hem toch, wanneer één van de meisjes zwanger werd; ze waren 17 toen, hij bijna 18 en bijna afgestudeerd. Ze zocht steun bij hem, denkend dat hij om haar gaf. Eerst gaf hij haar die nog wel, maar Antonio werd haar snel beu. Wanneer ze uiteindelijk beviel van het kindje, heeft Antonio hem verstikt met een kussen, om geen last meer te hebben van hem. Jason was zijn naam; hij is nog geen jaar oud geworden. Dit scenario heeft zich nog herhaald; nog twee keer zelfs. Het is maar de derde keer dat de politie, die steeds onderzoek deed, uitvogelde dat het Antonio was die verantwoordelijk was voor de dood van drie van zijn kinderen; twee meisjes en een jongetje, steeds maar enkele maanden tot zelfs weken na de geboorte, en elke keer met een ander meisje. Dan hebben ze besloten om hem in the Isolation Project te steken, omdat ze wisten dat hij toch niet ging stoppen.
Criminele activiteiten: 3 x Moord (op zijn babyzoontje en twee babydochtertjes)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maia
Admin
avatar

Aantal berichten : 73
Naam : Sacha
Personages : Mason

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19
Rang: Leader

BerichtOnderwerp: Re: Antonio   vr sep 09, 2016 8:11 pm

GOEDGEKEURD

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Antonio
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Isolation Project :: Off Game :: Characters :: Goedgekeurd-
Ga naar: