IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hilary Ivy Snowdon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ivy

avatar

Aantal berichten : 9
Naam : Mies

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19 jaar
Rang:

BerichtOnderwerp: Hilary Ivy Snowdon   ma sep 12, 2016 4:44 pm

Hilary Ivy Snowdon
All my friends are heathens, take it slow
19
Ivy
female
Chocolate
Single
Wait for them to ask you who you know
Positive
- Attractive
- Elegant
- Idealistic
- Passionate
- Playful
Likes
- Chocolate
- Ballet
- Fun
- Colors
Negative
- Fun-loving
- Sadistic
- Sarcastic
- Escapist
- Impatient
- unfaithful
dislikes
- Stupid people
- Questions
- Not being loved
Please don't make any sudden moves

You'll never know the freakshow
Ivy is een heel mooi meisje om te zien en dat is ook waar de meeste mensen voor vallen. Ze heeft een mooi gezichtje een prachtig lichaam en beweegt daarbij ook erg sierlijk. Je kan zeggen dat ze haast betoverend mooi is. Haar prachtige blauwe ogen weet iedereen in de ban te houden. Ze heeft geen bijzonderheden, geen tattoos geen piercings, geen vreemde kleur in haar haar. Ze ziet er heel normaal uit. Maar laat je niet misleiden.

You're lovin' on the psychopath [18+]
Hilary werd geboren in een klein perfect gezinnetje van een moeder (Anna Snowdon) en een vader (Bertrand Snowdon). Hilary had als klein meisje alles wat haar hartje begeerde en was eigenlijk een heel normaal kind.
Maar al dat verdween toen haar moeder stierf aan een ongeneselijke ziekte en Hilary alleen achter bleef met een vader die alleen nog maar oog had voor zijn drankfles. De eerste paar klappen die Hilary ontving wist ze nog een plaats te geven. Ze had ook niet alle koekjes op mogen eten. De tweede paar klappen waren al wat vreemd voor haar. Zij kon er toch niets aan doen dat mama dood was? De derde paar klappen waren beangstigend.

Hilary groeide op in een kleine achter wijk omdat haar vader een normaal gezinswoning niet meer kon betalen. Ze raakte op haar vijftiende verliefd op Luke de leider van de gang Heathens. Een jongen die onwijs lief voor haar was en altijd voor haar opkwam. Hij bracht haar tussen het geweld dat zich afspeelde in de wijk en kreeg de bijnaam Ivy. Ze wist de jongens van de gang waar ze in zat te helpen met hun wonden en kon gemakkelijk aan pijnstillers komen omdat haar vader er genoeg had.
Op zich ondanks dat het geen goede leefomstandigheid was wist Ivy zich goed staande te houden in deze wereld. Maar dat ging mis toen Luke in een steekpartij om het leven kwam.

Arme Ivy was samen met Luke in de speeltuin, waren als een schattig stelletje aan het zoenen en voor de eerste keer betastte Luke Ivy op plaatsen dat onwijs kietelde maar wel een warm gevoel gaf. En voor Ivy het wist was haar shirt uitgetrokken door Luke. Nog steeds bleef hij heel lief voor haar en begon hij zich af te vragen of ze dit wel wilde. Maar die vraag heeft ze nooit kunnen beantwoorden. Luke werd namelijk wegtrokken van Ivy en vast gehouden door drie oudere jongens. Terwijl hun gang leider Ivy had vast gegrepen en haar voor de ogen van Luke verkrachtte. Omdat Luke Ivy probeerde te redden werd hij neergestoken door een van de jongens die hem vast hield.

Na de begrafenis van Luke had Ivy zich opgesloten in haar kamer, werd ze getreiterd door haar eigen illusie en nachtmerries net zo lang totdat ze haar gezonde verstand verloor. Of misschien juist gekregen had.
Na maanden kwam ze weer tevoorschijn bij de gang Heathens, die stuk voor stuk verbaasd waren haar terug te zien. Zij zou de andere Gang wel een lesje gaan leren en dat heeft ze ook gedaan in de meest gruwelijke wijze.

Ivy infiltreerde in de Gang Lowers door zich hopeloos verliefd te gedragen naar Sam hun Gang leider die Ivy had verkracht op de nacht dat Luke werd vermoord. Ze wist voor elkaar te krijgen zwanger van hem te raken om zo zeker te weten dat hij haar niet zo snel zou laten vallen. Ze wist door haar zogenaamde liefde voor Sam de positie als rechterhand te krijgen en uiteindelijk de volledige macht te krijgen als Sam er niet was. En daar begon het plezier pas.
Ivy wilde een bijeenkomst toen Sam de stad uit moest en alle Lowers moesten naar haar luisteren en kwamen braaf op haar bevel af. Niet wetend dat Ivy The Heathens had gevraagd het volledige clubhuis van buiten dicht te maken en in de brand te steken terwijl ze haar speech aan het houden was. Maar vuur word natuurlijk opgemerkt en Ivy wist met behulp te ontsnappen aan de vlammen terwijl de rest levend werden gekookt. De enige met wie ze nog moest afrekenen was Sam.
Met een honkbal knuppel stond ze de jongen op te wachten bij het af gebrande clubhuis en zodra hij aankwam stond zij hem op te wachten samen met The Heathens. Ze hadden Sam gegrepen en Ivy had haar woedde los gelaten op de jongen die haar had verkracht en haar geliefde had vermoord.

Diezelfde nacht had Ivy zich van de trap laten duwen waardoor ze een miskraam kreeg. Maar dit was nog maar het begin van de moorden die Ivy gepleegd had samen met haar Gang. Dit was nog maar het begin van haar krankzinnigheid en haar martelingen. Op negentien jarige leeftijd werd ze opgepakt om weg gestopt te worden voor eeuwig.


You're lovin' on the murderer
Hilary Ivy Snowdon terecht beschuldigd van:
- Massa moord
- Moord
- Drugs verhandelen
- Stelen
- Psychische mishandeling
- Fysieke mishandeling
You don't know the half of the abuse

played by mies

twenty one - netherlands - pm me!


Maddie Hasson as Hilary Ivy Snowdon


Laatst aangepast door Ivy op ma sep 12, 2016 5:06 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ash
Admin
avatar

Aantal berichten : 123
Naam : Tamar
Personages : Blue

Character sheet
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 years
Rang: Alpha - Alpha

BerichtOnderwerp: Re: Hilary Ivy Snowdon   ma sep 12, 2016 5:05 pm

Hele nette karakterkaart en gave sheet, ik mis alleen je faceclaim? Of kijk ik er over heen?

_________________

I spoke to the devil today and he swears he's not to blame

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy

avatar

Aantal berichten : 9
Naam : Mies

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19 jaar
Rang:

BerichtOnderwerp: Re: Hilary Ivy Snowdon   ma sep 12, 2016 5:07 pm

Helemaal onderaan in het grijze vak: Maddie Hasson as Hilary Ivy Snowdon
(had net nog verkeerde naam er in staan *faceplam*)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ash
Admin
avatar

Aantal berichten : 123
Naam : Tamar
Personages : Blue

Character sheet
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 years
Rang: Alpha - Alpha

BerichtOnderwerp: Re: Hilary Ivy Snowdon   ma sep 12, 2016 5:27 pm

Ah dat verklaart een hoop!

GOEDGEKEURD

Veel plezier in de RPG!_________________

I spoke to the devil today and he swears he's not to blame

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hilary Ivy Snowdon   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hilary Ivy Snowdon
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Isolation Project :: Off Game :: Characters :: Goedgekeurd-
Ga naar: