IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Dancing in the woods

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ivy

avatar

Aantal berichten : 9
Naam : Mies

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19 jaar
Rang:

BerichtOnderwerp: Dancing in the woods   di sep 13, 2016 8:37 am

Ivy wist dat ze soms wat uitdagend over kon komen en soms was dat niet alleen om wat ze zei of hoe ze zich gedroeg, nee soms was haar kleding keuze al meer dan genoeg om menig mens een mening over haar te latten hebben. Vandaag was ook zo'n dag dat Ivy haar kleding keuze weer erg bijzonder had gekozen. Haar korte broekje was kort genoeg om bijna alles van haar lange benen (en ongeveer de rest) te kunnen laten zien. Ook haar korte t-shirt liet niet veel verscholen van haar buik en zo ongeveer de rest van haar lichaam. Gelukkig voelde Ivy zich er goed bij.
Ze rende tussen de bomen door om haar conditie op peil te houden. Het was altijd een routine van haar geweest om elke ochtend voor dat ze naar school ging (of iets anders nuttigs ging doen) een rondje hard te lopen in het bos. Het was haar uitlaat klep en het was de enige plek in haar oude stad waar ze haar ballet oefeningen kon doen zonder raar aangekeken te worden. Want ja ballet dansen en mensen uitmoorden was gewoon een beetje vreemd in hun ogen. Iets wat Ivy nog steeds niet helemaal begreep, voor haar waren het de normaalste zaken van de wereld. Als meer mensen het zouden doen dan zouden ze hier een balletstudio gaan bouwen.

Ivy stopte en leunde tegen een boom om uit te hijgen. Ze duwde haar vingers in haar zij om de steken tegen te gaan die ze voelde. Rustig aan doen was niet echt haar ding en door gaan tot het uiterste juist weer wel. Ze boog voor over en voelde hoe haar spieren in haar rug op rekte. Een zacht plezierig kreunend geluid kwam tussen haar lippen vandaan.
"Oooh, dat voelt goed." kreunde ze zachtjes. Ze kwam weer overeind en trok haar rechtervoet naar haar bil toe. De stretch in haar bovenbeen voelde al net zo goddelijk. Ze duwde haar been uit en zag er uit als een sierlijke ballerina. Je zou bijna vergeten wat voor een vaag meisje ze was als je haar van de verte zou zien.

Een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze merkte dat ze bekeken werd.
"Geniet je van het uitzicht?" Vroeg ze poeslief en grijnsde breed toen ze de kant op keek waar de starende blik vandaan kwam.

& Blue
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blue

avatar

Aantal berichten : 64
Naam : Tamar
Personages : Ash

Character sheet
Geslacht: Man
Leeftijd: 17 years
Rang: -

BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the woods   di sep 13, 2016 12:45 pm

Blue

x
Let me walk you to hell
Blue had onder de sterren geslapen vannacht. Of eigenlijk onder de bomen, maar tussen de al weer kalende takken door had hij de sterren kunnen zien. Het was niet het slimste geweest dat hij de afgelopen dagen gedaan had, maar zo waren er nog wel wat andere, dommere dingen geweest die hij had uitgevreten. ‘Iets’ beginnen met een kannibaal bijvoorbeeld. Hij had eigenlijk nog steeds geen idee wat het precies was, maar het had hem een leuke dag opgeleverd, of het nu bij een eenmalig iets bleef of niet.
Met een korte zucht zette hij zichzelf met zijn rug tegen een boom en haalde kort een hand door zijn blonde haar om het weer enigszins in model te krijgen.

Hij schrok op van het geluid van snel naderende voetstappen. Doodstil bleef hij zitten, bang om de ander op zijn aanwezigheid attent te maken. Tussen de bomen kwam een schaars gekleed, hardlopend meisje vandaan. Met onwillegkeurig één wenkbrauw opgetrokken volgde de jongen haar met zijn ogen, toen ze op een niet al te grote afstand stil bleef staan en al kreunend aan verschillende rekoefeningen begon. Hij kon haar kledingstijl niets anders noemen dan gewaagd; het korte, niets verhullende broekje en de top die meer als een soort sport bh leek te fungeren.
Plotseling draaide het meisje haar hoofd in zijn richting, een glimlach op haar gezicht. ‘Geniet je van het uitzicht?’ vroeg ze poeslief en met een grote grijns op haar gelaat.

De jongen stond enkele seconden met zijn mond vol tanden, tot hij zijn tong weer terugvond en zijn gelaat zich ontspande naar een speelse grijns. ’Ik had me niets beters voor kunnen stellen, zo vroeg op de ochtend.’ In een soepele beweging stond hij op en haalde nogmaals, nu meer uit ongemak, zijn hand door zijn platinablonde haar. ’Maar je doet het er om, is het niet?’ Hij had oprecht nog nooit zo’n kort broekje gezien. ’Blue,’ stelde hij zich schouderophalend voor. ’En jij bent?’
@ by AngelOfTheLord from Kickstart

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy

avatar

Aantal berichten : 9
Naam : Mies

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19 jaar
Rang:

BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the woods   wo sep 14, 2016 8:10 am

Een zelf voldaan glimlachje verscheen op Ivy haar gezicht toen de jongen er even over moest doen totdat hij zijn antwoord had. Maar zijn antwoord was precies iets wat Ivy graag wilde horen. Ze giechelde lichtjes en draaide ze even naar de boom toe zodat de jongen haar rug alleen kon zien. Natuurlijk was Ivy niet echt verlegen, ze wist zelf maar al te goed dat dit soort reacties nou eenmaal zouden komen met dit soort kleding. Ze draaide weer terug naar de jongen toen hij haar trucje ook wel door had.
"Nee hoor, waarom zou ik het erom doen?" Vroeg ze onschuldig terug. "Als het kon zou ik zo naakt het bos in rennen, zo heerlijk een met de natuur." Ivy was oprecht een natuur mens, en ja als ze kon zou zo naakt door het bos gaan rennen om inderdaad een met de natuur te zijn. Maar gelukkig had ze nog wel ergens grenzen. Al zou elke uitdaging die haar aangedragen word haar weer verleggen.

Ze nam een paar stappen dichterbij m de jongen eens goed te kunnen bekijken. Een glimlach verscheen op haar lippen bij zijn naam. "Met zulke ogen zou een andere naam mis staan." Fluisterde ze haast verleidelijk. Ze kon haar eigen blauwe ogen niet af houden van zijn blauwe ijzige ogen die haar haast betoverde.
"Ivy is de naam." Zei ze met een brede grijns en stak haar hand uit naar Blue. Er was iets aan hem en dat vond ze leuk. Ze kon haar vinger er nog niet precies op leggen maar dat maakte niet uit. Ze had tijd genoeg hier om alles uit te vinden over Blue. Dat was nou eenmaal waarom ze hier zat. Ze wist alles uit mensen te krijgen op welke manier dan ook... Oh juist dat is waarom ze hier zat zo dat ze het niet meer zou doen. Dan zou ze maar op de ouderwetse manier er achter moeten komen wat hij nou precies had.

"En wat doe jij hier eigenlijk zo alleen in het bos? Het is niet dat Grootmoeder hier in de buurt woont." Zei ze zacht lachend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blue

avatar

Aantal berichten : 64
Naam : Tamar
Personages : Ash

Character sheet
Geslacht: Man
Leeftijd: 17 years
Rang: -

BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the woods   wo sep 14, 2016 10:15 pm

Blue

x
Let me walk you to hell
‘Nee hoor, waarom zou ik het er om doen?’ antwoordde het meisje voor hem op onschuldige toon. Met een glimlach om zijn lippen schudde Blue kort zijn hoofd, hij kon er met zijn hoofd niet bij. Toegegeven, het meisje had absoluut geen verkeerd lichaam en hij had er al helemaal geen problemen mee om er op deze manier redelijk onbeschaamd naar te kunnen kijken. ‘Als het kon zou ik zo naakt het bos in rennen, zo heerlijk een met de natuur.’ De blonde jongen knikte kort. ’Niemand houd je tegen..’ suggereerde hij met opnieuw een scheve grijns en een subtiele knipoog.

Vervolgens had hij zich voorgesteld. ‘Met zulke ogen zou een andere naam misstaan,’ was de haast verleidelijk gefluisterde response van het meisje terwijl ze enkele stappen in zijn richting zette. Kort trok hij zijn wenkbrauwen iets op, een geamuseerde glimlach om zijn mond terwijl hij relaxed tegen de boom geleund stond. Dit kon nog wel eens een interessante dag worden met dit.. excentrieke meisje. Echter had hij nog geen flauw idee waarom ze hier zou zitten. Ze kwam simpelweg over als bijzonder, misschien een naturist.. Maar niet als een moordenaar of iets anders in die richting. Echter moest hij toegeven dat hij dit bij de andere mensen die hij hier in het project tegen was gekomen ook zeker niet had gehad. En dan was hij zo dom geweest om er naar te vragen. Alhoewel, je kon toch nooit zeker genoeg zijn? Voor sommige mensen moest je nu eenmaal uitkijken.
‘Ivy is de naam.’ Met een knikje nam hij haar uitgestoken hand aan en gaf hij haar een stevige handdruk. ’Poison Ivy, hmm? Aangenaam,’ knikte hij, alvorens haar aan de hand die hij nog steeds vast had nog wat dichterbij te trekken, en haar vervolgens los te laten.

‘En wat doe jij hier eigenlijk zo alleen in het bos? Het is niet dat Grootmoeder hier in de buurt woont,’ lachte ze, en hij deed met haar mee. ’Eerlijk?’ Hij keek haar even scheef aan, iets van schaamte in zijn blik. ’Ik heb hier geslapen. Ik had even geen betere plek op het moment, maar het leek gisteravond een beter plan dan nu.’ Een korte zucht kwam over zijn lippen terwijl hij wegkeek, tussen de bomen van het bos door. ’Hoe lang ben je hier al? Ik heb je nog niet eerder gezien.’
@ by AngelOfTheLord from Kickstart

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the woods   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dancing in the woods
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Isolation Project :: West :: Woods-
Ga naar: