IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Joseph Arevalo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Joseph

avatar

Aantal berichten : 60
Naam : Inge de Tweede

Character sheet
Geslacht: Man
Leeftijd: 20
Rang:

BerichtOnderwerp: Joseph Arevalo    do sep 29, 2016 1:28 pm

Volledige naam: Joseph Arevalo
Bijnaam: Jo/Jose
Leeftijd: 20
Geslacht: Mannelijk

Persoonlijke zending: De krant.

Uiterlijk (foto):
Spoiler:
 
Faceclaim: Jade Hassouné
Korte omschrijving uiterlijk: Met 1.78 aan de lange kant. Joseph heeft kort, donker haar dat hij nonchalant-netjes styled als hij daar de kans toe krijgt. hij heeft volle wenkbrauwen, donkere ogen en doorgaans een five-o-clock shadow of een licht doorkomend baardje.

Zijn kledingstijl is ook een combinatie van classy en nonchalant. Hij doet de nodige moeite om er verzorgd uit te zien. Hij draagt doorgaans kleurrijke gympen.

Innerlijk:
Joseph is een acteur, een manipulator. Hij is zeer goed met woorden en kan zich moeiteloos anders voordoen  dan hij is.
Maar er is een catch. Hij kan dit alleen echt goed als er voldoende emotionele afstand is tussen hem en degene die hij om de tuin leidt. Schuldgevoel is in dat opzicht zijn Achilleshiel.
Dit neemt echter niet weg dat hij in staat is mensen te bespelen als een viool. Als hij iemand niet mag of als bruikbaar ziet kickt hij er zelfs op. De controle, het buiten schot blijven en de risico's geven hem een gigantische kick.
Hij is dus ook een behoorlijke thrill-seeker. Niet het type waarbij je van rotswanden of uit vliegtuigen springt, maar het soort waarbij ontdekt worden je je kop kan kosten.
Verder is hij eigenzinnig en vindt hij het prettig om mensen te overtuigen dingen op zijn manier te doen.
Vergis je echter niet; Joseph is niet iemand met een autoriteitsprobleem. Als iemand zijn respect heeft (bijvoorbeeld door skill of gewoon puur natuurlijk leiderschap) is hij best bereid naar diegene te luisteren. Zelfde verhaal als hij het idee heeft verder te kunnen komen door zich onderdaniger op te stellen dan hij is.
Echter, zijn loyaliteit heb je vaker niet dan wel.

Toch is hij geen volledig slecht mens. Hij is warm en hartelijk - oprecht - naar mensen waar hij dol op is en hoewel hij niet het type is om zichzelf in het schootsveld te plaatsen voor iemand, is hij zeker wel bereid risico's te nemen voor intimi.
Hij is iemand bij wie het prettig je hart uitstorten is, mits je hem vertrouwt. Hij kan goed luisteren en is betrokken.
Is hij loyaal aan iemand dan zal hij diegene ook niet snel laten vallen. Wel is de kans groot dat hij zelfs dan niet het achterste van zijn tong laat zien. Gewoonte.

Hij is ook zeer beheerst. Hij kan zijn emoties goed verbergen als hij dit wil. Er is echter een 'maar'. Hij heeft het in zich om door het lint te gaan, met alle gewelddadige gevolgen van dien. Alleen hiervoor moet je ver gaan. Heel ver. De crux zit hem erin dat je hem de controle volledig ontneemt. Ook vernedering is iets waar hij slecht tegen kan.
Hij is niet de meest ruimdenkende persoon, maar verbergt dit. Ondanks de dingen die hij heeft gedaan kan hij over het algemeen niet zoveel respect voor drugsverslaafden opbrengen, om maar een voorbeeld te noemen. Hij is hypocriet genoeg om uitzonderingen te maken voor mensen waar hij een klik mee blijkt te hebben, maar de rest wordt in stilte gejudgt.

Tot slot is Joseph iemand met humor. Hij is goed in het ontladen van gespannen situaties en is vrij gevat. Hij gebruikt humor soms tactisch, maar vaak genoeg ook gewoon puur om de sfeer te verlichten.

Sterke punten:
- Verbaal sterk en sociaal vaardig
- Veel doorzettingsvermogen
- Beheerst
Zwakke punten:
- Kickt op controle
- Niet in staat echt ontspannen zichzelf te zijn; altijd in acteerstand
- Manipulatief

Geschiedenis: Joseph heeft als kind veel situaties meegemaakt waarin hij geheel machteloos stond. Hij was zeven toen zijn vader omkwam. De man was betrokken bij de nodige schimmige activiteiten, met alle gevolgen van dien.
In de jaren die volgden raakte zijn moeder aan de drank. Aanvankelijk handelde ze het redelijk; ze was functioneel, maar ze ging steeds verder achteruit en Joseph moest al erg jong voor zichzelf proberen te zorgen, terwijl hij met de naïviteit van een kind probeerde zijn moeder te laten stoppen met drinken. Maar wederom stond hij machteloos.
Hij werd in een pleeggezin geplaatst. Weer had hij niets te zeggen.
Een beetje vanaf de middelbare school begon hij zich echt duidelijk te ontwikkelen als iemand die er niet goed tegen kon als hij de situatie niet onder controle had. Naarmate de jaren vorderden werd hij ook steeds beter in het opzetten van een facade.

Het was ook in die tijd dat hij bij begon te verdienen in de drugs. Niet alleen het geld maar ook het risico sprak hem aan en hij had geen hoge dunk van junks, waardoor de wroeging minimaal was.
Het begon klein maar hij leerde verrassend snel de ins en outs van wat hij deed. Hij ging over op duurdere en zwaardere drugs en gaf uiteindelijk, na een aantal jaar, op zijn negentiende, de leiding aan meerdere mensen, geheel uit beeld. Hij voelde zich de ultieme chessmaster.
Hij waande zich onoverwinnelijk, maar verraad van binnenuit leidde er uiteindelijk toe dat hij werd opgepakt, kort nadat hij twintig was geworden.
Aanvankelijk zag de politie niet zoveel bijzonders in hem; de zoveelste dealer, niets nieuws onder de zon, maar hoe meer er over hem boven water kwam, hoe meer het tot hen doordrong dat er meer achter hem school dan verwacht.
Het werd duidelijk dat een aantal 'operaties' die hij aan had gestuurd hadden geleid tot het overlijden van mensen, op diverse manieren. Ook had hij opdrachten gegeven tot intimidatie, die wel eens uitliepen op mishandeling.
Daarnaast kwam het ook nog uit dat hij zelf tot tweemaal toe iemand had mishandeld.

En zo is hij hier terecht gekomen. De conclusie luidde dat zijn karakter niet van het soort was dat te rehabiliteren was, en dat iemand als hij op den duur een gevaar zou kunnen vormen voor de mensen om hem heen.
Criminele activiteiten:
- Productie en verkoop van drugs.
Hij was echter niet degene die zijn handen vuil maakte. Hij was degene die de boekhouding deed,  die de lakens van achter de schermen uitdeelde (vaak weer door iemand anders, om uit beeld te blijven).
- Aanzetten tot moord/mishandeling
Kijk; het is nooit echt Joseph's bedoeling geweest om de orders te geven iemand's leven te nemen. Maar dat betekent niet dat hij het schuwde. Als hij opdracht gaf iemand zijn plek te wijzen wist hij dat diegene er nog wel eens in kon blijven. Maar dat risico nam hij.
- Mishandeling
Het moet erbij, maar het is slechts tweemaal voorgekomen in zijn hele leven. Twee gevallen waarbij hij door het lint ging. Het is zeer moeilijk om Joseph zover te pushen, maar twee mensen is het gelukt. Beiden hebben het overleefd, maar erg netjes staat het niet op je strafblad.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ash
Admin
avatar

Aantal berichten : 123
Naam : Tamar
Personages : Blue

Character sheet
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 years
Rang: Alpha - Alpha

BerichtOnderwerp: Re: Joseph Arevalo    do sep 29, 2016 9:45 pm

GOEDGEKEURD
Veel plezier in de RPG!

_________________

I spoke to the devil today and he swears he's not to blame

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Joseph Arevalo
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Isolation Project :: Off Game :: Characters :: Goedgekeurd-
Ga naar: