IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 A new arrival [Blue]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Joseph

avatar

Aantal berichten : 60
Naam : Inge de Tweede

Character sheet
Geslacht: Man
Leeftijd: 20
Rang:

BerichtOnderwerp: A new arrival [Blue]   do sep 29, 2016 10:27 pm

Hij had zich de eerste momenten dat hij hier was verloren gevoeld. Toen de wagen die hem had gebracht was verdwenen en hij was gaan lopen, terwijl de avond al begon te vallen en de schaduwen allerlei risico's voort konden brengen.
Maar dat had hij zo snel mogelijk verdrukt, zo goed en zo kwaad als dat ging. Joseph had diep adem gehaald en was in beweging gekomen. Over zijn ene schouder hing een kleine weekendtas met daarin de weinige dingen die ze hem mee hadden laten nemen. Wat kleding en een flesje water, was waar dat op neer kwam.
Hij zag er al met al eigenlijk niet anders uit dan een slecht voorbereide backpacker; donker, maar loszittend overhemd, donker, openhangend jack, lichte, goedzittende spijkerbroek, rode gympen en het haar wat verward. Tijdens zijn vervoer had hij handboeien om gehad, en rondom zijn polsen waren de rode afdrukken ervan nog lichtjes aanwezig.
Het was het bewijs dat dit echt was allemaal. Dit was zijn nieuwe leven, ook al was het nog niet echt tot hem doorgedrongen. Dat zou ongetwijfeld later komen.
Joseph kon alleen maar hopen dat niemand hem zou zien als die crash zich aan zou dienen.

Hij gokte dat hij ongeveer tien minuten had gelopen door een omgeving die onmogelijk nieuwer voor hem had kunnen zijn, toen voor hem een uitgestrekt plein opdoemde.
Het was leeg, zo te zien, iets waar hij zich over verwonderde door de grote ervan.
Doordat hij zo plotseling een open ruimte op stapte voelde hij zich een moment lang merkwaardig kwetsbaar. Hij liet zijn blik over het plein gaan, kritisch en oplettend, alles in zich opnemend. Alles wat hij van deze stad - als dat het al was - gezien had gaf hem het gevoel op zijn hoede te moeten zijn.
Hij mat zich desondanks nog steeds een nonchalante houding aan, wilde niet kwetsbaar of nerveus overkomen.
Er was een kille wind opgestoken en hij zette zijn tas even neer om zijn jack dicht te kunnen ritsen. Hij nam de tas weer van de grond en liep verder.

Een deel van hem hoopte de kans te krijgen zich rustig te kunnen oriënteren, opdat hij voorbereid zou zijn in zijn interactie met anderen, maar een ander deel van hem snakte naar gewoon menselijk contact, bewijs dat hij hier echt niet helemaal alleen was.
Midden op het plein hield hij stil en opnieuw liet hij zijn blik rondgaan. In de schaduw van een gebouw, aan de rand van het plein, meende hij beweging te ontwaren. Zijn donkere wenkbrauwen trokken samen in een frons. Hij was dus niet alleen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blue

avatar

Aantal berichten : 64
Naam : Tamar
Personages : Ash

Character sheet
Geslacht: Man
Leeftijd: 17 years
Rang: -

BerichtOnderwerp: Re: A new arrival [Blue]   ma okt 03, 2016 3:08 pm

Blue

x
Let me walk you to hell
De jongen had zijn nachten wel beter doorgebracht. Hij lag in de schaduw tussen twee grote gebouwen op het marktplein, in zijn achterhoofd toch bang dat hij gevonden zou worden en het minder prettig met hem af zou lopen. En hoewel hij met een bende criminelen was opgesloten, was hij deze ochtend toch wakker geworden, al zijn spullen nog op zak en zijn lichaam volkomen intact. Misschien waren criminelen niet eens zo erg als iedereen je liet denken. Alhoewel hij uiteraard weinig recht van spreken had.

Al enkele weken geleden was de platinablonde in het project gedumpt, maar nog altijd had hij zich geen huis toegeëigend. Hij wist dat er drie dorpjes waren waar al huizen stonden, was er zelfs al enkele keren geweest, maar iets in zijn achterhoofd vertelde hem dat hij moest wachten. Dat niemand te vertrouwen was, maar ook dat hij absoluut niet sterk genoeg was als het tot een gevecht zou komen. En daarnaast, was een huis het wel waard om voor te vechten? Ja, als de winter haar intrede zou doen moest hij zorgen dat hij zo snel mogelijk een onderkomen vond. Hij kende de winters hier, en met een simpel jack zoals waar hij nu in gerold lag zou hij zeker de winter niet levend doorkomen.

Met enige moeite zette hij zichzelf rechtop tegen de muur waar hij tegen geslapen had. Zijn armen achter zijn hoofd gevouwen rekte hij zich uit, er pas op dat moment van bewust dat hij niet alleen was. Enkele seconden bevroor hij in zijn bewegingen, zijn ogen gericht op de gestalte op het plein, die hem ook opgemerkt leek te hebben. Toen stond hij langzaam op, streek zijn jack glad en trad uit de schaduw van het gebouw. ’Hallo,’ klonk zijn stem op een haast verlegen toon, toch bang dat de ander kwadere bedoelingen had dan hij. ’Nieuw?’ Hij had de manier waarop de ander om zich heen keek wel opgemerkt.
@ by AngelOfTheLord from Kickstart

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A new arrival [Blue]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Isolation Project :: Central :: Marketplace-
Ga naar: