IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Maia Maddox

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maia
Admin
avatar

Aantal berichten : 73
Naam : Sacha
Personages : Mason

Character sheet
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19
Rang: Leader

BerichtOnderwerp: Maia Maddox   do aug 04, 2016 1:00 am


no mercy, no regret, only violence.


M A I A
Volledige naam: Maia Maddox
Bijnaam: Mai, rooie
Leeftijd: 19 jaar
Geslacht: Vrouw

Persoonlijke zending: een make-up setje.

Uiterlijk (foto):
Spoiler:
 
Faceclaim: Holland Roden
Korte omschrijving uiterlijk: Maia heeft lang, golvend rood haar. Haar ogen zijn vrij groot en bruin van kleur. Ze heeft volle lippen en heeft een obsessie met rode lippenstift. Ze is aan de kleine kant met haar 1 meter 60 en redelijk slank.

Innerlijk: Maia is een meedogenloze moordenaar. Ze is niet te vertrouwen, omdat ze behoorlijk goed is in het opzetten van maskers. Ze kan op veel mensen met gemak overkomen als een onschuldig en vriendelijk meisje, ondanks de hoeveelheid bloed dat aan haar handen kleeft. Ze is erg intelligent, maar af en toe wel erg impulsief. Ze is vaker in gevechten beland en heeft zichzelf daar vrijwel altijd leven uitgekregen met behulp van haar intelligentie en snelheid, haar tegenstanders hebben vaak meer kracht. Ze heeft een enorme wilskracht, maar dat maakt haar ook meteen ontzettend koppig. Sinds de dood van haar vader is ze af en toe paranoïde.
Sterke punten: Snel, intelligent, gedreven, enorme wilskracht.
Zwakke punten: Niet erg sterk, koppig, impulsief, paranoïde, bazig.

Geschiedenis: Maia's ouders werkten allebei voor lange tijd als politieagenten. Haar moeder overleed toen Maia pas net 12 was, ze is neergeschoten toen ze bezig was met het opsporen van een drugsbende. Haar vader is door de dood van zijn vrouw geobsedeerd geraakt met het opsporen en vermoorden van drugsbendes. Hij nam ontslag en verhuisde naar een andere stad, waarbij hij zowel zijn eigen identiteit als die van Maia liet aanpassen. Maia heeft in haar hoofd altijd haar eigen naam gebruikt, omdat ze wist dat haar moeder dat zo'n mooie naam had gevonden. Maia's vader leerde haar (op haar vijftiende) om te gaan met wapens en betrok haar steeds meer in de wereld van haar moorden. Twee jaar later stierf ook hij, toen hij te overmoedig werd in een gevecht. Maia is twee jaar lang in haar eentje doorgegaan met het uitmoorden van drugsbendes, om wraak te nemen voor de dood van haar ouders. Rond haar 18e ontmoette ze een jongen, die achter dezelfde bende aanzat als zij. Ze vertrouwden elkaar en dus besloten ze samen verder te reizen. Ze waren ongeveer een jaar samen, waarin hun vriendschap tot iets romantisch was uitgebloeid. Totdat ze in achtervolging terecht kwamen met de politie. Ze kwamen in een doodlopende straat terecht, maar doordat de jongen erg lang was kon hij met gemak over het muurtje heen klimmen. Zij kon dat niet, maar de jongen had haar nog kunnen helpen. Dat heeft hij niet gedaan.
Criminele activiteiten: Moord.

CHARACTER CARD

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Maia Maddox
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Isolation Project :: Off Game :: Characters :: Goedgekeurd-
Ga naar: